De klant zegt…

BAM-VTN 2011
Download Klantbeoordeling
“… hij weet met zijn eigen wijze van communiceren veel mensen mee te nemen in zijn visie”
(Arco Haeck, BAM Infra, beoordeling 2011)
Balance 2011
Bureau beoordeling
A sense of Accomplishement (RtB: één van de Balance Business Principles) springt er uit omdat jij je altijd inzet op een structurele bijdrage aan een organisatie en/of project”.
Je hebt bij de diverse opdrachtgevers prima gefunctioneerd!
(Balance business manager Egbert de Kok, in zijn beoordeling over 2011)
Nijmegen 2011
Download Klantbeoordeling
“Ronald ter Burg heeft de opdracht voortvarend en uitstekend uitgevoerd, met een grote fijngevoeligheid voor de processen, structuren en verhoudingen binnen onze organisatie”
“Ronald ter Burg weet ook door zijn ontwapenende vrijmoedigheid stroperigheid te veranderen in beweging”
Suggesties en verbeterpunten: “zou ik echt niet weten”
(Han Derckx van gem. Nijmegen over het werk in de periode 2009 – medio 2011).
Nijmegen 2011
Download Klantbeoordeling
“Ronald is en blijft een deskundige adviseur die je niet zomaar omver loopt maar met goede argumenten is hij wel degelijk te overtuigen.”
“Ronald kan prima communiceren maar heeft soms de neiging om als een olifant door de porceleinkast te gaan. Het afgelopen jaar was hij veel tactischer in zijn communicatie”.
(Geert van Raak van gem. Nijmegen over het werk in de periode 2009 – medio 2011).
Balance Academy 2010 / 11

Uit de evaluaties

“Ik profiteer nog dagelijks van de training projectcontrol”
“De training was leuk en leerzaam. De projectmanagementmethodieken waren interessant om te leren. Inmiddels werk ik op een project en kom je veel theoretische situaties ook in ‘het echt’ tegen. Waar ik veel aan heb gehad is de cursus over Projectcontrol en Excel, waar ik nu nog dagelijks van profiteer. Ik zou de training aanraden aan elke beginnende Financial die graag in korte tijd wat meer wilt leren over projectcontrol!”
Steffanie Merema, Projectcontroller, gemeente Den Haag

“Een uitstekende voorbereiding op een mooie loopbaan”
“Het Career Program Project Control van Balance is een intensief, leerzaam en praktisch ingericht opleidingsprogramma dat deelnemers inspireert en uitdaagt het beste uit zichzelf te halen. Kortom een uitstekende voorbereiding op een mooie loopbaan.”
Robert Mulders, Projectcontroller VleuGel, ProRail

“Altijd kunnen terugvallen op coaches”
“Ik ondervond dat de training een goede basis vormde voor de praktijk, waarbij in twee weken de benodigde terminologie en werkzaamheden van de projectcontroller uit de doeken werd gedaan. Na het programma kun je starten als projectcontroller, maar zul je merken dat je nog lang niet uitgeleerd bent. Het geluk wil natuurlijk dat de begeleiding niet stopt na de opleiding, maar dat je altijd terug kan vallen op je coaches. Of je moeilijkheden nu in het vakgebeid liggen, of meer op sociaal-organisationeel niveau. De training van PDP controller is intensief, maar biedt een prachtige start voor je carrière en werkzaamheden in het veld.”
Gerbrand Lub, Projectcontroller, UMCN St. Radboud

“Sparren met verschillende ervaringsdeskundigen”
“Het Career Program tot projectplanner is een opleiding waarin een ruim scala aan onderwerpen over planning en projectmanagement aan bod komt. De opleiding stelt je in staat om je in zeer korte tijd te ontwikkelen in een functie binnen planning en control. Bij het beoefenen van je (nieuwe) functie biedt Balance daarnaast de mogelijkheid tot sparren met verschillende ervaringsdeskundigen.”
Christ Jansen, Projectplanner, Ingenieursbureau gemeente Delft

Nijmegen 2009
Download Klantbeoordeling
“Tevreden met het resultaat dat is bereikt en het draagvlak binnen de organisatie”
“In de mondelinge communicatie is Ronald wisselend … Over het algemeen [conform verwachting] en soms uitschieters naar [ver boven het vereiste niveau]”
“Ronald stemt zijn houding af op zijn functie en rol, om zijn resultaat te bereiken. Ronald heeft veel bereikt dit jaar … ook op concernniveau, door een andere manier van communiceren”.
“Hierbij uitdrukkelijk opgemerkt dat ik Ronald beoordeel tegen de achtergrond van wat gevraagd is en zijn (terecht) stevige tarief gezien zijn ervaringen, kennis en kunde.”
(Geert van Raak van gem. Nijmegen, beoordeling 2009)
Rotterdam 2007
Download Klantbeoordeling
“Vaardig manager annex vakman, geeft goed richting, houdt zijn adviezen simpel, behoud rust en overzicht ook in hectiek, collegiaal, houd van een stukje gezonde competitie en daarbij behorende spanning, analytisch scherp, durft zijn mening overal uit te spreken”
Suggesties en verbeterpunten: “Geen. Doorgaan!!”
(Peter Etman, Gemeentewerken Rotterdam, beoordeling 2007)
ProRail 2006
Download Klantbeoordeling
“Professioneel kundig tot zeer kundig, goede analyses.”
(Hans van Popering, ProRail, beoordeling 2006)
Hobby 2010 – 2014
Commentaren op de tutorials website
“I’ve used Poser for … 14 years now … and I’m learning so much just from this intro.  Thank you for one of the most valuable Poser resources I’ve ever found online!” (Boni Meredith, USA)

“I’ve just discovered your site. Thank you for that. Everything helps me a lot on and so many secrets about Poser is out now for me thanks to your help.”  (Hanna W, Germany)

“What a great idea.  Thank you.  The hair room has a scarry feel to it until you know what to do.  This is a great help.” (John Allan, USA)

“Excellent work as usual.” (Bill Norton, Texas)

Hobby 2016
Compliment op de tutorials website
(staff www.Renderosity.com – 3000 artists online)